SMS 2 screen, interactieve video schermen

Videoprojecties heeft een systeem ontwikkeld om interactief SMS berichten te vertonen op videoschermen of plasma schermen.
Dit kan enerzijds gebruikt worden om sms berichten te vertonen op een scherm (SMS 2 screen) of anderzijds om te stemmen via SMS (SMS 2 vote).

We maken hiervoor gebruik van een standaard gsm-nummer (max. 0,15 €/sms) en geen dure shortcode(berichten aan 0,5 of 1 €/sms).
Door dit gastvriendelijke tarief worden er meer sms-berichten ontvangen, stijgt de amusementswaarde en de aandacht voor het scherm!

SMS to screen verhuur

Toon ingestuurde tekstberichten op een groot scherm. Laat het publiek reageren op een vraag of onderling debatteren over een stelling. Door de moderatie mogelijkheid heeft u controle op de getoonde berichten
Sms naar scherm

Enkele voorbeelden

SMS to screen huren SMS to screen verhuur

SMS 2 vote

Met SMS2vote wordt de bezoekers hun gsm een stemkastje. Aan de hand van een vraag kunnen aanwezigen anoniem hun mening uiten.
Het contact met het publiek tijdens presentaties, bij management trainingen, competities etc. wordt hierdoor interactiever en levendiger. De stemmen worden automatisch geteld en de resultaten kunnen direct aan de aanwezigen worden getoond.
SMS stemmen

Wenst u graag meer informatie of een prijsindicatie?
U kan ons hier contacteren, en we helpen u graag spoedig verder.